Glow experience 2024

Μια μοναδική, εξολοκλήρου βιωματική εμπειρία η οποία σε υποστηρίζει να συνδεθείς ξανά με τον εαυτό σου, να αποσαφηνίσεις τις επιθυμίες σου, και να δεις ξεκάθαρα τα επόμενα σου βήματα προσωπικά και επαγγελματικά έτσι ώστε να προχωρήσεις με βεβαιότητα, ενέργεια και διαύγεια στην συν-δημιουργία της υπέροχης ζωής σου.

Μια αναζωογονητική ημερίδα  αυτοανακάλυψης, ενδυνάμωσης και διασκέδασης μέσα σε ένα ενθουσιώδες, θετικό και ασφαλές περιβάλλον όπου η Ολγα Τσιοπούλου δημιουργός του “Soulyoginis” και η  Βιργινία Γεωργίου δημιουργός του “Greek Positive”, φέρνουν σε εσάς το:

Το GLOW είναι σχεδιασμένο για να σε αφυπνίσει, να σου δώσει πολύτιμη αυτογνωσία και πρακτικά εργαλεία για να δρομολογήσεις τα επόμενα σου βήματα με βάση την μοναδικότητα σου, το δικό σου χρυσό κλειδί για την ευτυχία.

Όλα αυτά προερχόμενα μέσα από δοκιμασμένες πρακτικές της θετικής ψυχολογίας, του life and business coaching, του διαλογισμού και της γιόγκα.

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια και να δομήσεις με διαύγεια τη νέα σου πραγματικότητα. Κάποιες φορές χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους για να κάνουμε τα πρώτα βήματα προς τον πιο αυθεντικό μας εαυτό!

Είσαι έτοιμος να συνδεθείς ξανά με τον εαυτό σου και με τον ευθυγραμμισμένα επιλεγμένο Greek Positive κύκλο σου;

 

 

   Είσαι ελληνόφωνος και αισθάνεσαι λίγο μόνος σου στο ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης

         και αυτό-ανακάλυψης.

   Νιώθεις περιορισμένος σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό κύκλο που δεν σε εμπνέει

         πλήρως.

   Γνωρίζεις ότι είσαι σε αυτό τον κόσμο για να ζήσεις ευτυχισμένος και να απολαμβάνεις

         την ζωή όμως δεν βρήκες ακόμα τον τρόπο ΣΟΥ.

   Επιθυμείς η κύρια ασχολία σου να είναι εναρμονισμένη με τα φυσικά σου ταλέντα και

         χαρίσματα.

   Λείπει το παιχνίδι, το γέλιο, η ένταση και οι συγκινήσεις από την ζωή σου.

   Βαρέθηκες να ψάχνεις στην καθημερινότητα σου το νόημα, τον ενθουσιασμό και την όρεξη.

   Θέλεις να δρομολογήσεις τα επόμενα σου βήματα προσωπικά και επαγγελματικά αλλά

         δεν μπορείς να τα δεις ξεκάθαρα ακόμα.

   Δεν σου αρκεί να “μην είσαι μόνος”, θέλεις να είσαι μέρος μιας παρέας που σε αισθάνονται

         και σε αντιλαμβάνονται για αυτό που είσαι και γίνεσαι.

 

>>   11:00 – 12:30 Προαιρετική συνάντηση για Brunch

H κοινότητα του GLOW είναι βαθιά συνδεδεμένη και αγαπημένη. Σε αυτό το Glow σας δίνουμε την επιλογή να μας συναντήσετε πριν την έναρξη της ημερίδας σε χώρο κοντά στην έπαυλη που μας φιλοξενεί έτσι ώστε να γνωριστούμε, να πούμε τα νέα μας και ακολούθως να μεταβούμε στον χώρο έτοιμοι για να μπούμε στο εργαστήρι μας.

 

>>   13:00 – 13:30 Προσέλευση

Άφιξη στον ατμοσφαιρικό χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί το GLOW στην αίθουσα “Elephant room”.

 

>>   13:30 – 15:00 Life audit – Restore – Rebuild

Αυτό το Glow ανοίγει με μια βουτιά στο μέσα μας. 

Αναγνώριση του που βρίσκεσαι τώρα, που κατευθύνεσαι μέσα στο τρέχον τρίμηνο, τι μαθαίνεις από την μέχρι τώρα πορεία σου, τι ενδείξεις λαμβάνεις για την καταλληλότητα των επιλογών που έχεις κάνει και τέλος ποιες αλλαγές μπορούν να σε υποστηρίξουν να έχεις περισσότερα κάνοντας λιγότερα.

Συναισθηματική απελευθέρωση και καθαρότητα σκέψης για να συνδεθείς με την συναισθηματική, οικονομική και πνευματική αφθονία.

Σύνθεση και δόμηση πλάνου οικονομικής και συναισθηματικής αφθονίας. Εστίαση στις πρακτικές οι οποίες επιτρέπουν στον πλούτο να ρέει στην ζωή σου, ελεύθερα και ενισχύουν την προσωπική επαγγελματική και πνευματική σου ανέλιξη.

 

>>   15:00 – 15:30 Διάλειμμα και γνωριμία με τους υποστηρικτές

Η ημερίδα μας υποστηρίζεται από επιχειρήσεις που μας εμπνέουν, έτσι σε κάθε GLOW φέρνουμε κοντά σας “heart centred” επιχειρηματίες οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας την δική τους μοναδική νοοτροπία υλοποίησης μιας ιδέας, την πορεία τους στο επιχειρείν παράλληλα με μια άλλη κύρια ασχολία, την εμπειρία τους στο πως μπορεί ο καθένα μας να εξαργυρώνει τις δεξιότητες, τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά του.

 

>>   15:30 – 17:00 Resilient Soul, Body and Spirit

Σύνδεση σώματος και πνεύματος και αυτό-ανακάλυψη του πως μέσα από την γιόγκα υποστηρίζεται η προσωπική, επαγγελματική και πνευματική εξέλιξη. Eκμάθηση του τι μας διδάσκει η γιόγκα για την αφθονία.

Γνωριμία με τις στηρίξεις της γιόγκα, παιχνίδι και πειραματισμός, yoga poses σε ζευγάρια και θάρρος να δοκιμάσεις εκείνη την στιγμή αλλά και μελλοντικά νέα πράγματα γιατί μόνο έτσι μαθαίνεις.

Άνοιγμα ψυχής και πνεύματος στο να ζεις αναπολογητικά, να δίνεις χώρο στις επιθυμίες σου και να βρίσκεις τρόπο να τις εκφράζεις και να τις εκπληρώνεις.

 

>>   17:00 – 17:30 Reflections – Η δύναμη του κύκλου

Αποκωδικοποίηση των δικών σου πρακτικών που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό που επιλέγεις να είσαι και να γίνεσαι μέσα στον 2024. Συζήτηση και αποσαφήνιση των βημάτων που μπορείς να κάνεις από εδώ και εμπρός μέσα σε ένα ασφαλές, θετικό και ενθαρρυντικό πλαίσιο αφυπνισμένων ανθρώπων που διανύουν ήδη τον δρόμο της προσωπικής τους εξέλιξης και την αγαπούν.

 

>>   17:30 – 18:45 Γεύμα και κοπή πίτας

Υπέροχο χορτοφαγικό, σπιτικό και υγιεινό γεύμα θα προετοιμαστεί από επαγγελματία μάγειρα για εμάς εκείνη την στιγμή. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και να γελάσουμε με την καρδιά μας γύρω από ένα τραπέζι όλοι μαζί.

Κατα την διάρκεια του γεύματος θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις λαμπερές επιχειρήσεις, να δούμε και να δοκιμάσουμε τα προϊόντα των υποστηρικτών μας. 

 

>>   19:00 Αποχώρηση

Η συνάντησή μας κλείνει και αναχωρούμε με γεμάτες καρδιές από τον χώρο που μας φιλοξενεί, μέχρι την επόμενη φορά.

Στην αξία της συμμετοχής περιλαμβάνεται το γεύμα και καφές καθ’ όλη την διάρκεια.

Δωρεάν στάθμευση μέσα στον χώρο ή πέριξ.

Ώρα προσέλευσης 13:15

Ρωτήστε μας για πληροφορίες διαμονής, μετακίνησης και brunch.

 

Αν έχεις παρακολουθήσει Greek Positive ή Soulyoginis εκδηλώσεις στο παρελθόν τότε απολαμβάνεις έκπτωση της τάξεως του 10% επι της συνολικής αξίας.

Αν έχεις παρακολουθείς Soulyoga Experience, Greek Positive Hub, Coaching ή Mentoring τότε απολαμβάνεις έκπτωση της τάξεως του 20% επί της συνολικής αξίας.

Η Βιργινία Γεωργίου είναι Σύμβουλος Προσωπικής και επαγγελματικής Εξέλιξης, με σπουδές στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2012 προσφέροντας ατομικά και ομαδικά προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Είναι η δημιουργός του Greek Positive μέσα από το οποίο προσφέρει τις γνώσεις τις δωρεάν σε Ελληνόφωνους που θέλουν να ευτυχίσουν μέσα από την κατάκτηση των στόχων τους.

Με ευρεία θεματολογία γύρω από την αυτοπεποίθηση, την συναισθηματική ηγεσία, την ισορροπία ζωής-καριέρας, την αύξηση της εργασιακής απόδοσης, τη μείωση του στρες, την πρόληψη επαγγελματικής εξουθένωσης και ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας, συνεργάζεται με οργανισμούς που έχουν στόχο την υποστήριξη των Ελληνόφωνων εργαζομένων τους.

Μέσα από τις δράσεις της επιθυμεί να ενδυναμώνει ελληνόφωνους ανά τον κόσμο να θέτουν στόχους να τους υλοποιούν, να ξεκλειδώνουν τα ταλέντα τους και να τα εξαργυρώνουν.

Πιστεύει ότι “Μπορείς να τα έχεις όλα” και αυτό είναι το μότο της.

 

 

Η Όλγα Τσιοπούλου είναι καταρτισμένη δασκάλα γιόγκα (qualified yoga teacher). Προσφέρει ομαδικά προγράμματα για αρχάριους και έμπειρους ασκούμενους. Εδώ και τρία χρόνια επέστρεψε στην μελέτη και την πρακτική της γιογκα ώς επαγγελματίας, κάτι που αποτελεί πλέον την δεύτερη της καριέρα, που διαδέχεται μια μακρά πορεία στον κλάδο της νομικής. 

Έχει κάνει την δική της κίνηση “mat” και δημιούργησε το “Soulyoginis” μέσα από το οποίο μοιράζεται τις γνώσεις της και εισάγει τα yoginia της και σε μονοπάτια της γιόγκα ως εμπειρία, πάνω και πέρα από την γνωστή “asana”.

Στα προγράμματά της στοχεύει όχι μόνο στο ξεκλείδωμα του σώματος αλλά και στο ξεκλείδωμα νου, ψυχής και καρδιάς. Δεν τα βλέπει ως μαθήματα αλλά ως τρόπο ζωής. Γι αυτό και οι μαθητές της κάνουν άλματα όχι μόνο στο στρώμα αλλά και στη ζωή! 

Πιστεύει πως στο στρωματάκι μας μαθαίνουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να ευτυχίσουμε στη ζωή γιατί όπως λέει “μόνο αν δοκιμάσεις νέα πράγματα μπορείς να εξελιχθείς”.

H ημερίδα μας υποστηρίζεται υπερήφανα απο  επιχειρήσεις που μας εμπνέουν: 

 

The jewelelite απο την Αθηνά Μαύρη

Η Αθηνά Μαύρη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς με σπουδές στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και επαγγελματική απασχόληση στον τομέα του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ στην εταιρεία Bloomberg. Με έμφυτη έλξη προς το κόσμημα σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε την δημιουργία δικών της κοσμημάτων. Η ιδέα του χειροποίητος κοσμήματος και οι δημιουργίες της είχαν μεγάλη απήχηση στον κύκλο της και έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι όπου συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα. Έπειτα από αρκετά χρόνια παράλληλης ενασχόλησης με το αντικείμενο του κοσμήματος και του διαδικτυακού μάρκετινγκ ήρθε η στιγμή αυτά τα δύο να συνδυαστούν. Έτσι δημιουργήθηκε το “The Jewel Elité” ένα πρότζεκτ κλασικών και μινιμαλ κοσμημάτων όπου εμπερίεχει κοσμήματα που έχουν επιλεχθεί ένα προς ένα με γνώμονα την καλή ποιότητα και το κλασικό σχέδιο. Η επιχείρηση ξεκίνησε την περίοδο της πανδημίας αλλά η ιδέα προϋπήρχε πολύ πριν αυτήν. Έπειτα από την αναζήτηση κοσμημάτων, την δημιουργία του Brand, την κατασκευή του e-shop, την δημιουργία περιεχομένου αλλά και όλων των διαδικαστικών ενεργειών που έπρεπε να ακολουθηθούν για να ξεκινήσει η επιχείρηση στο Λονδίνο ερχόμαστε στο σήμερα όπου η Αθηνά θα μοιραστεί μέρος αυτής της πορείας μαζί σας στο επερχόμενο Glow event!’

Μέχρι τότε μπορείτε να βρείτε τα κοσμήματα στο site μας :  https://thejewelelite.com 

Και να μας ακολουθήσετε στο Instagram:  https://instagram.com/thejewelelite

Και TikTok:  https://www.tiktok.com/@thejewelelite

 

 

Natures Soul απο την Βίκυ Βουμβουλάκη

H “Natures Soul” γεννήθηκε το 2017 στην Αγγλία από την Βίκυ Βουμβουλάκη παράλληλα με την κύρια ασχολία της στον κλάδο της προστασίας δεδομένων.

Το ενδιαφέρον της Βίκυς για την φυσική αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, δίχως φάρμακα και χημικές ουσίες, την ώθησαν στο να παρακολουθήσει σεμινάρια αρωματοθεραπείας και βοτανοθεραπείας πίσω στο 2011.  Με καταγωγή από την Κρήτη και έχοντας εξερευνήσει τον μαγευτικό κόσμο των βοτάνων και των αιθέριων ελαίων μπαίνει και στον κόσμο της σαπωνοποιίας την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2012, με την επιθυμία να δημιουργεί τα δικά της φυσικά καλλυντικά και προϊόντα.  Το 2013 το όραμα αυτό διεκόπη με την μετακόμιση της στην Αγγλία όπου θέλησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα προσωπικά και επαγγελματικά. Το μεράκι της για την δημιουργία φυτικών καλλυντικών παρέμεινε έντονο. Έτσι, μόλις εδραιώθηκε στην Αγγλία καταπιάστηκε ξανά με την δημιουργία, την παραγωγή και την κατασκευή των φυτικών προϊόντων της το 2015 με την επωνυμία “Natures Soul” 

Η Βίκυ πιστεύει στην φροντίδα του σώματος και του πνεύματος με βότανα και αιθέρια έλαια. Θέλει να μεταδώσει μέσω των καλλυντικών που κατασκευάζει, πως οι χαλαρωτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες  της φύσης, μας βοηθούν να θρέψουμε την ψυχή και το σώμα μας σε κάθε περιβάλλον όσο απαιτητικό ή μεταβαλλόμενο κι αν είναι. 

E-shop: https://naturessoul.co.uk/

Και Facebook : https://www.facebook.com/NatruresSoulUK

 

 

Yayaka από την Βίβιαν Παπασωτηρίου

Η Βίβιαν είναι μια από τους δημιουργούς του online καταστήματος εκλεκτών χειροποίητων ελληνικών εδεσμάτων “Υayaka” το οποίο σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του φυσικού καταστήματος στους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας.

Το “Υayaka”εξειδικεύεται στην παρασκευή ελληνικών χειροποίητων πιτών, βασισμένες σε συνταγές γιαγιάδων από όλη την Ελλάδα. Τα εδέσματα τους παρασκευάζονται με αγνά οργανικά υλικά, τα οποία εισάγονται από την Πελοπόννησο και την Χαλκιδική, μεριμνώντας παράλληλα για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και αξιοποιώντας ανακυκλώσιμες συσκευασίες. 

Η Βίβιαν αυτή την περίοδο εργάζεται ώς σεφ στο Σόχο του Λονδίνου, και η μαγειρική είναι η δεύτερη της καριέρα που διαδέχτηκε αυτήν της διδασκαλίας αγγλικών. Σήμερα μαζί με τον σύζυγό της προσφέρουν εξειδικευμένα μενού και private chefing σε ιδιώτες και εταιρίες. Με έμπνευση την γιαγιά Ευγενία και όλες τις αγαπημένες  αναμνήσεις, αισθήσεις και εμπειρίες που απέκτησε κοντά της, φέρνει σε εμάς το “yayaka” με στόχο να μας ξυπνήσει τα συναισθήματα και την αγάπη που έρχονται μέσα από το φαγητό και την ατμόσφαιρα. 

Κύριο μέλημα της στον χώρο που ετοιμάζει για να φιλοξενήσει την φιλοσοφία του “yayaka”, είναι οι θαμώνες να νιώθουν φιλόξενα και να βιώνουν θαλπωρή όσο απολαμβάνουν την ποιότητα των εκλεκτών εδεσμάτων τους.

E-shop: https://yayakafood.co.uk/

Instagram : https://www.instagram.com/yayakafood/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@yayakafood