Για Εμένα

Είμαι η Βιργινία, η δημιουργός του κινήματος Greek Positive.

Παθιασμένη με την προσωπική εξέλιξη, βλέπω την θέση της σε κάθε περιβάλλον, προσωπικό ή επαγγελματικό.

 

Στόχος μου μέσα από το Greek Positive είναι βοηθήσω δωρεάν όσο περισσότερους Ελληνόφωνους μπορώ ώστε να βάλουν την προσωπική εξέλιξη στην ζωή τους, να μάθουν την τέχνη της στοχοθεσίας και της ονειροδόμησης, με αποτέλεσμα να σχεδιάζουν και να βιώνουν την ζωή που επιθυμούν.

 

Είσαι Greek Positive; Έλα να μας συναντήσεις εδώ.

Τρέχω μια πολύ καινοτόμα διαδικτυακή εταιρία, την You Can Have it All LTD, μέσα της οποίας βοηθώ Ελληνόφωνους και Ελληνόφωνες εταιρίες να εξελίσσονται και ευημερούν, πετυχαίνοντας τους στόχους τους.

Σύντομο βιογραφικό

Η ιστορία μου

Οι σπουδές μου ήταν στην Ψυχολογία και ακολούθως στην Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Παρ’ όλο που εκπαιδεύτηκα ως ψυχολόγος, δεν ακολούθησα καμία από τις δύο επιστήμες ως επάγγελμα.

Με κέρδισε το Coaching και οι τεχνικές που σε εμένα δούλεψαν καταπληκτικά και μου έδωσαν πραγματικά αποτελέσματα στην ζωή και την καριέρα μου.

Κατοικώ μόνιμα στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

Μεγάλωσα στην Κύπρο, η καρδιά μου είναι πάντα στην Ελλάδα και η ευελιξία του επαγγέλματος μού επιτρέπει να ταξιδεύω συχνά και να υπάρχω και στις τρεις χώρες.

You can have it all!
Πώς μπορώ να σε βοηθήσω σήμερα κιόλας

Αυτή είναι η χρονιά που θα μοιραστώ και θα διδάξω την προσωπική εξέλιξη σε όσους περισσότερους Ελληνόφωνους μπορώ.

Όραμά μου είναι να βοηθήσω 1 εκατομμύριο Έλληνες μέχρι το 2025 να ζουν ευτυχισμένοι και να πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσω του Greek Positive Movement.

Το πρόγραμμα “Greek Positive Hub” είναι το παγκοσμίως πρώτο συνδρομητικό πρόγραμμα προσωπικής εξέλιξης στα Ελληνικά, μια καινοτομία που προέκυψε φυσικά μέσα από τις επιτυχίες των μαθητών μου.

Παρά την εξωστρέφεια που με χαρακτηρίζει, είμαι εξίσου εσωστρεφής (καθότι Δίδυμος στο ζώδιο) και περνώ πάμπολλες ώρες με τον εαυτό μου, μελετώντας τρόπους να μεταδώσω την προσωπική εξέλιξη με πολύ απλές τεχνικές.

Λατρεύω την στοχοθεσία και την στοχοπροσήλωση καθώς έχω σημαία μου την νοοτροπία της εξέλιξης μέσα από την θετική σκέψη.

Εμπνέουμε, Στοχοθετούμε, Ξεμπλοκάρουμε, Απολαμβάνουμε.

Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, καλώς ήρθες στον κόσμο μου!
Πιστεύω πώς Μπορείς Να Τα Έχεις Όλα, και αυτό είναι το μότο μου. Αυτή η στάση ζωής αυτόματα φέρνει τόσο αποτελέσματα όσο και επιτυχίες, και η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι, ξέρεις, η Ευτυχία. Αυτή είμαι λοιπόν και είμαι περήφανη που στην πορεία μου συνάντησα κι άλλους σαν κι εμένα, που μαζευτήκαμε μαζί σε μια ομάδα και κάνουμε αυτά που μας αρέσουν.