Glow experience 2023

Μια μοναδική, εξολοκλήρου βιωματική εμπειρία η οποία σε υποστηρίζει να συνδεθείς ξανά με τον εαυτό σου, να αποσαφηνίσεις τις επιθυμίες σου, και να δεις ξεκάθαρα τα επόμενα σου βήματα προσωπικά και επαγγελματικά έτσι ώστε να προχωρήσεις με βεβαιότητα, ενέργεια και διαύγεια στην συν-δημιουργία της υπέροχης ζωής σου.

Μια αναζωογονητική ημερίδα  αυτοανακάλυψης, ενδυνάμωσης και διασκέδασης μέσα σε ένα ενθουσιώδες, θετικό και ασφαλές περιβάλλον όπου η Ολγα Τσιοπούλου δημιουργός του “Soulyoginis” και η  Βιργινία Γεωργίου δημιουργός του “Greek Positive”, φέρνουν σε εσάς το:

Το GLOW είναι σχεδιασμένο για να σε αφυπνίσει, να σου δώσει πολύτιμη αυτογνωσία και πρακτικά εργαλεία για να δρομολογήσεις τα επόμενα σου βήματα με βάση την μοναδικότητα σου, το δικό σου χρυσό κλειδί για την ευτυχία.

Όλα αυτά προερχόμενα μέσα από δοκιμασμένες πρακτικές της θετικής ψυχολογίας, του life and business coaching, του διαλογισμού και της γιόγκα.

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια και να δομήσεις με διαύγεια τη νέα σου πραγματικότητα. Κάποιες φορές χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους για να κάνουμε τα πρώτα βήματα προς τον πιο αυθεντικό μας εαυτό!

Είσαι έτοιμος να συνδεθείς ξανά με τον εαυτό σου και με τον ευθυγραμμισμένα επιλεγμένο Greek Positive κύκλο σου;

 

 

   Είσαι ελληνόφωνος και αισθάνεσαι λίγο μόνος σου στο ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης

         και αυτό-ανακάλυψης.

   Νιώθεις περιορισμένος σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό κύκλο που δεν σε εμπνέει

         πλήρως.

   Γνωρίζεις ότι είσαι σε αυτό τον κόσμο για να ζήσεις ευτυχισμένος και να απολαμβάνεις

         την ζωή όμως δεν βρήκες ακόμα τον τρόπο ΣΟΥ.

   Επιθυμείς η κύρια ασχολία σου να είναι εναρμονισμένη με τα φυσικά σου ταλέντα και

         χαρίσματα.

   Λείπει το παιχνίδι, το γέλιο, η ένταση και οι συγκινήσεις από την ζωή σου.

   Βαρέθηκες να ψάχνεις στην καθημερινότητα σου το νόημα, τον ενθουσιασμό και την όρεξη.

   Θέλεις να δρομολογήσεις τα επόμενα σου βήματα προσωπικά και επαγγελματικά αλλά

         δεν μπορείς να τα δεις ξεκάθαρα ακόμα.

   Δεν σου αρκεί να “μην είσαι μόνος”, θέλεις να είσαι μέρος μιας παρέας που σε αισθάνονται

         και σε αντιλαμβάνονται για αυτό που είσαι και γίνεσαι.

 

>>   11:30 – 12:30 Meditation, breathing & yoga

Ξεκούραση και γαλήνη του πνεύματος και της σκέψης σου που τρέχει ασταμάτητα χωρίς να ξέρεις γιατί.

Ελευθερώσου από τα πρέπει που κρατάνε πίσω τα θέλω σου και δώσε χώρο σε όσα επιθυμείς.

 

>>   12:30 – 12:50 Yoga poses σε ζευγάρια, παιχνίδι και πειραματισμός

Θάρρος για να δοκιμάσεις νέα πράγματα που ποτέ δεν τόλμησες γιατί μόνο έτσι μαθαίνεις.

Αστείρευτο γέλιο (αυτό που κάνει τα μάγουλα και την κοιλιά να καίνε), yoga παιχνίδι και έντονη σύνδεση με την ομάδα μας.

 

>>   13:00-13:50 Γεύμα

Υπέροχο χορτοφαγικό σπιτικό υγιεινό γεύμα, που θα προετοιμαστεί από επαγγελματία μάγειρα για εμάς εκείνη την στιγμή.

 

>>   14:00-15:10 Soul Setting & Clarity Workshop

Αναγνώριση του που βρίσκεσαι τώρα και προς τα πού να κατευθυνθείς με σιγουριά και αυτοπεποίθηση μέσα στους επόμενους μήνες.

Συναισθηματική απελευθέρωση και καθαρότητα σκέψης για να ζεις την αλήθεια σου σε όλες τις μορφές.

Πρακτικές για να δίνεις χώρο στις επιθυμίες σου και να βρίσκεις τρόπους να τις εκφράζεις και να τις εκπληρώνεις.

 

>>   15:15-15:40 Reflections

Η αποκωδικοποίηση των πρακτικών που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτόν που επιλέγεις να είσαι.

 

>>   15:40-16:00 Η δύναμη του κύκλου – Ασφάλεια και ελευθερία

Σε μια υπέροχη παρέα αφυπνισμένων και ψυχοψαγμένων ανθρώπων που περπατούν ήδη τον δρόμο της προσωπικής τους εξέλιξης και την αγαπούν.

Στην αξία της συμμετοχής περιλαμβάνεται το γεύμα και καφές καθ’ όλη την διάρκεια.

Δωρεάν στάθμευση μέσα στον χώρο ή πέριξ.

Ώρα προσέλευσης 11.15 πμ

Ρωτήστε μας για πληροφορίες διαμονής, μετακίνησης και after party.

 

Αν έχεις παρακολουθήσει Greek Positive ή Soulyoginis εκδηλώσεις στο παρελθόν τότε απολαμβάνεις έκπτωση της τάξεως του 10% επι της συνολικής αξίας.

Αν παρακολουθείς Soulyoga Experience, Greek Positive Hub, Coaching ή Mentoring τότε απολαμβάνεις έκπτωση της τάξεως του 20% επι της συνολικής αξίας.

Η Βιργινία Γεωργίου είναι Σύμβουλος Προσωπικής και επαγγελματικής Εξέλιξης, με σπουδές στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2012 προσφέροντας ατομικά και ομαδικά προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Είναι η δημιουργός του Greek Positive μέσα από το οποίο προσφέρει τις γνώσεις τις δωρεάν σε Ελληνόφωνους που θέλουν να ευτυχίσουν μέσα από την κατάκτηση των στόχων τους.

Με ευρεία θεματολογία γύρω από την αυτοπεποίθηση, την συναισθηματική ηγεσία, την ισορροπία ζωής-καριέρας, την αύξηση της εργασιακής απόδοσης, τη μείωση του στρες, την πρόληψη επαγγελματικής εξουθένωσης και ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας, συνεργάζεται με οργανισμούς που έχουν στόχο την υποστήριξη των Ελληνόφωνων εργαζομένων τους.

Μέσα από τις δράσεις της επιθυμεί να ενδυναμώνει ελληνόφωνους ανά τον κόσμο να θέτουν στόχους να τους υλοποιούν, να ξεκλειδώνουν τα ταλέντα τους και να τα εξαργυρώνουν.

Πιστεύει ότι “Μπορείς να τα έχεις όλα” και αυτό είναι το μότο της.

 

 

Η Όλγα Τσιοπούλου είναι καταρτισμένη δασκάλα γιόγκα (qualified yoga teacher). Προσφέρει ομαδικά προγράμματα για αρχάριους και έμπειρους ασκούμενους. Εδώ και τρία χρόνια επέστρεψε στην μελέτη και την πρακτική της γιογκα ώς επαγγελματίας, κάτι που αποτελεί πλέον την δεύτερη της καριέρα, που διαδέχεται μια μακρά πορεία στον κλάδο της νομικής. 

Έχει κάνει την δική της κίνηση “mat” και δημιούργησε το “Soulyoginis” μέσα από το οποίο μοιράζεται τις γνώσεις της και εισάγει τα yoginia της και σε μονοπάτια της γιόγκα ως εμπειρία, πάνω και πέρα από την γνωστή “asana”.

Στα προγράμματά της στοχεύει όχι μόνο στο ξεκλείδωμα του σώματος αλλά και στο ξεκλείδωμα νου, ψυχής και καρδιάς. Δεν τα βλέπει ως μαθήματα αλλά ως τρόπο ζωής. Γι αυτό και οι μαθητές της κάνουν άλματα όχι μόνο στο στρώμα αλλά και στη ζωή! 

Πιστεύει πως στο στρωματάκι μας μαθαίνουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να ευτυχίσουμε στη ζωή γιατί όπως λέει “μόνο αν δοκιμάσεις νέα πράγματα μπορείς να εξελιχθείς”.

H ημερίδα μας υποστηρίζεται υπερήφανα απο  επιχειρήσεις που μας εμπνέουν: 

The jewelelite απο την Αθηνά Μαύρη

Η Αθηνά Μαύρη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς με σπουδές στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και επαγγελματική απασχόληση στον τομέα του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ στην εταιρεία Bloomberg. Με έμφυτη έλξη προς το κόσμημα σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε την δημιουργία δικών της κοσμημάτων. Η ιδέα του χειροποίητος κοσμήματος και οι δημιουργίες της είχαν μεγάλη απήχηση στον κύκλο της και έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι όπου συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα. Έπειτα από αρκετά χρόνια παράλληλης ενασχόλησης με το αντικείμενο του κοσμήματος και του διαδικτυακού μάρκετινγκ ήρθε η στιγμή αυτά τα δύο να συνδυαστούν. Έτσι δημιουργήθηκε το “The Jewel Elité” ένα πρότζεκτ κλασικών και μινιμαλ κοσμημάτων όπου εμπερίεχει κοσμήματα που έχουν επιλεχθεί ένα προς ένα με γνώμονα την καλή ποιότητα και το κλασικό σχέδιο. Η επιχείρηση ξεκίνησε την περίοδο της πανδημίας αλλά η ιδέα προϋπήρχε πολύ πριν αυτήν. Έπειτα από την αναζήτηση κοσμημάτων, την δημιουργία του Brand, την κατασκευή του e-shop, την δημιουργία περιεχομένου αλλά και όλων των διαδικαστικών ενεργειών που έπρεπε να ακολουθηθούν για να ξεκινήσει η επιχείρηση στο Λονδίνο ερχόμαστε στο σήμερα όπου η Αθηνά θα μοιραστεί μέρος αυτής της πορείας μαζί σας στο επερχόμενο Glow event!’

Μέχρι τότε μπορείτε να βρείτε τα κοσμήματα στο site μας :  https://thejewelelite.com 

Και να μας ακολουθήσετε στο ινσταγκραμ:  https://instagram.com/thejewelelite

Και TikTok:  https://www.tiktok.com/@thejewelelite

 

Jo Banaj Candles απο την Ιωάννα Μπανάϊ 

Η δημιουργία των κεριών Jo Banaj Candes ξεκίνησε 2020 κατά την διάρκεια του Covid. απο την Ιωάννα Μπανάϊ της οποίας η εργασιακή εμπειρία είναι ιατρική και πιο συγκεκριμένα η αποκατάσταση. Γι αυτό τον λόγο μέσα στην στρεσογόνα και μοναχική περίοδο της πανδημίας εστίασε την αγάπη που έχει για την δημιουργία κεριών καθώς την ηρεμεί και την χαλαρώνει.

Πιστεύει πως τα κεριά με την αρμόσφαιρα που δημιουργούν, μπορούν να βοηθήσουν στην βελτίωση της διάθεσης την δημιουργία ενός όμορφου και ζεστού περιβάλλοντος. Επίσης επιθυμεί να επικοινωνήσει στους λάτρεις των κεριών, πως η φλόγα που παράγεται προσφέρει μια ζεστασιά που χρειάζόμαστε για να απαλύνουμε για μερικές στιγμές την μοναξιά που νιώνουμε και να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας τα ίδια συναισθήματα έστω και από μακριά. 

Για τους λόγους αυτούς τα “Jo Banaj Candles” κατασκευάζονται με αγάπη για να προσφέρουν αγάπη, λάμψη και στιγμές ηρεμίας στην έντονη καθημερινότητά μας. 

Instagram : https://instagram.com/jo_banaj_candles

Και Etsy Shop : https://byjobanaj.etsy.com