
Δωρεάν Εκπαίδευση 5 ενοτήτων
– Έναρξη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 –
Σε αυτή την εκπαίδευση αποφασίζουμε, σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε μαζί
την νέα ανανεωμένη μορφή της ήδη υπέροχης επιχείρησης σου
για περισσότερους πελάτες, πολλαπλάσια έσοδα και μεγαλύτερη ελευθερία.
Πιθανότατα να διαβάζεις αυτή την σελίδα γιατί σε εμπνέει ο τρόπος που μιλώ στην καρδιά σου και στην καρδιά των υπέροχων ανθρώπων με τους οποίους έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα.
Η αλήθεια είναι πως όσα έχω κατακτήσει μέχρι σήμερα τα πέτυχα μέσα από το να επιμένω να είμαι ο μοναδικός αυθεντικός εαυτός μου, να επικοινωνώ την αλήθεια μου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, να έχω πλήρη διαύγεια κάθε χρονιά για το ποιους εξυπηρετώ και φυσικά να δομώ υπηρεσίες, προγράμματα και εμπειρίες που οι πελάτες μου λατρεύουν να αγοράζουν.
Η αγορά χρειάζεται περισσότερους επαγγελματίες σαν εσένα και εμένα.
Περισσότερους δασκάλους, ειδικούς, coaches, εκπαιδευτές.
Θέλω να σταματήσεις να αναρωτιέσαι “πώς θα μπορέσω κι εγώ να τα καταφέρω” και να σου δείξω όλα όσα γνωρίζω και εφαρμόζω τα τελευταία 10 χρόνια για να αποκτήσεις και εσύ την επιτυχία που δικαιούσαι.
Σε προσκαλώ σε μια εκπαίδευση 5 ενοτήτων στην οποία θα μοιραστώ μαζί σου βήμα-βήμα όλα όσα χρειάζεται να μελετήσεις ή να αναθεωρήσεις για να διαθέσεις το υπέροχο ταλέντο και την εξειδίκευση σου σε ανθρώπους που σε χρειάζονται.
– Που θα γίνει η εκπαίδευση –
Σε κλειστή Facebook ομάδα καθώς όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες δωρεάν μόνο σε εκείνους που πραγματικά έχουν πρόθεση να τις θέσουν σε εφαρμογή. Επίσης θέλω να γνωρίζω τον κάθε συμμετέχοντα προσωπικά.
Πρόκειται να τα δώσω όλα σε αυτή την εκπαίδευση, οπότε αν θέλεις να είσαι μαζί μας και να μάθεις όλα τα μυστικά της online και offline επιχειρηματικής επιτυχίας μέσα απο την 10ετή εμπειρία μου, κάνε σήμερα την εγγραφή σου.
Με την εγγραφή λαμβάνεις email με πρόσβαση στην ομάδα όπου εκεί θα διαδραματίσουν όλα!
Στο τέλος της εκπαίδευσης σε περιμένει έπαθλο για την πιο εντυπωσιακή επιχειρηματική μεταμόρφωση σε σχέση με το περιεχόμενο, την καθαρότητα του ιδανικού πελάτη και την στρατηγική πωλήσεων.
– Ποιες θα είναι οι ενότητες –
- Ενότητα 1 Ανανεωμένη Μοναδική Ταυτότητα: Αυτό που είσαι μπορεί και πουλάει από μόνο του.
- Ενότητα 2 Επικό Περιεχόμενο: Μπες στην καρδιά του ιδανικού σου πελάτη.
- Ενότητα 3 Ιδανικός Πελάτης στο Σήμερα: Αναπροσαρμόζω το ποιους εξυπηρετώ.
- Ενότητα 4 “Ζero Money Marketing”: Απλές δωρεάν παροχές που οδηγούν στην πώληση.
- Ενότητα 5 Τι πουλάω και πόσο: Δομώ βασικές & επί μέρους υπηρεσίες.
– Αυτή η εκπαίδευση είναι κατάλληλη για σένα εάν :
Έχεις ένα υπέροχο προϊόν ή υπηρεσία αλλά δεν ξέρεις να το περιγράψεις.
Ντρέπεσαι να μιλάς για εσένα και την επιχείρηση σου.
Ξέρεις ότι η δημιουργία περιεχομένου είναι απαραίτητη για την εξέλιξη της επιχείρησης σου αλλά δεν ξέρεις τι να περιλάβει.
Δεν μπορείς να μπεις μπροστά στα μάτια του πελάτη σου με τίποτα.
Επιθυμείς να εξυπηρετείς περισσότερους ποιοτικούς πελάτες.
Θέλεις να ανανεώσεις το πελατολόγιο σου, το ωράριο και τον φόρτο εργασίας σου.
Είναι ώρα να ξεφορτωθείς εφιαλτικούς πελάτες.
Θέλεις να απαλλαγείς από όλες τις αντιστάσεις που σε σταμάτησαν μέχρι σήμερα και να διευθύνεις την επιχείρηση που αξίζεις!
– Τι κερδίζεις αν την παρακολουθήσεις:
√ Αυτοπεποίθηση για να επικοινωνήσεις τις υπηρεσίες σου.
√ Καθαρότητα του επιχειρηματικού σου μοντέλου.
√ Την καθοδήγηση μου για δημιουργία 25 θεματικών περιεχομένου.
√ Δημιουργία “δωρεάν οδηγού”.
√ Δημιουργία βασικής και επί μέρους παροχής.
√ Ώθηση να βγεις από το καβούκι σου.
√ Μια υποστηρικτική υπερομάδα.
√ Την προσωπική μου εποπτεία για πέντε ημέρες.
Είμαι η Βιργινία Γεωργίου, Σύμβουλος Προσωπικής και επαγγελματικής Εξέλιξης, με σπουδές στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2012 προσφέροντας ατομικά και ομαδικά προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.
Είμαι η δημιουργός του Greek Positive μέσα από το οποίο προσφέρω τις γνώσεις μου δωρεάν σε Ελληνόφωνους που θέλουν να ευτυχίσουν μέσα από την κατάκτηση των στόχων τους.
Με ευρεία θεματολογία γύρω από την αυτοπεποίθηση, την συναισθηματική ηγεσία, την ισορροπία ζωής-καριέρας, την αύξηση της εργασιακής απόδοσης, τη μείωση του στρες, την πρόληψη επαγγελματικής εξουθένωσης και ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας, συνεργάζομαι με οργανισμούς που έχουν στόχο την υποστήριξη των Ελληνόφωνων εργαζομένων τους.
Μέσα από τις δράσεις μου επιθυμώ να ενδυναμώνω ελληνόφωνους ανά τον κόσμο να θέτουν στόχους να τους υλοποιούν, να ξεκλειδώνουν τα ταλέντα τους και να τα εξαργυρώνουν.
Πιστεύω ότι “Μπορείς να τα έχεις όλα” και αυτό είναι το μότο μου.